× Home For students
+
Register Participating companies Entrepreneurs Café Programme Speeddates Workshops Bio Science Park Excursion For companies
+
My company About us
+
The Board Board History Contact
+

Sogyo

CompanyLogo

Exhibition | Speeddate | Workshop

Number of employees

85

Locations

omg. Utrecht, Amsterdam, Amersfoort

Countries

Nederland

Company profile

Wil jij, nu na het afronden van je studie, op uitdagend analytisch niveau bezig zijn? En anderzijds werken naar een toepassingsgerichte oplossing? Vind je het leuk om te werken in een vakgebied dat continue in beweging is? Dan is ons IT-Traineeship iets voor jou!

Sogyo is een innovatieve, creatieve en vooral inhoudelijk gedreven IT-dienstverlener met expertise in software engineering. Vanuit onze passie voor ons vakgebied bieden wij uitdagende IT-traineeships aan voor starters met diverse opleidingsachtergronden. Binnen dit traineeship staat ontwikkeling van talent en verdieping van vakinhoudelijke kennis centraal.

Middels dit traineeship, welke afgestemd wordt op je kennis en ervaring, vergroot je je kennis en inzicht in software engineering. Je start met een verdiepend opleidingstraject (van drie maanden) in de Sogyo Academy. Daarbinnen ga je middels colleges en opdrachten aan de slag met diverse programmeertalen en onderwerpen als Object-Oriënted design, Coding style, databases, Front-end development, Test-Driven Development, CI/CD en projectmatig werken middels Agile/SCRUM.
Na de opleiding ga je aan de slag bij een opdrachtgever om het geleerde in praktijk te brengen . Wij werken samen met grote bedrijven als ING en Marktplaats, maar ook met bedrijven uit het MKB. Na een jaar detachering kun je bij het bedrijf in diensttreden en de carrière vervolgen. Door middel van dit IT-traineeship leg jij als starter dus een stevige basis voor jouw carrière in de IT!

Meer informatie lees je op: https://www.sogyo.nl/

Student profile

Het traineeship bij Sogyo staat open voor zowel afgestudeerde informatici als voor kandidaten met een opleiding die stevige bètacomponenten bevat (bijv. in de Scheikunde, Wiskunde, Sterrenkunde of Biologie)!

Wat is verder van belang?
- Je beschikt over een recentelijk afgeronde hbo- of wo-opleiding met een stevig bèta-component (bijv. Informatica, Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde of Biologie)
- Je hebt aantoonbare affiniteit met programmeren (dit kan ook bijv, Matlab of R zijn), dan wel met IT.
- Je bent inhoudelijk gedreven en vindt het leuk om analytisch en conceptueel te denken.
- Je grijpt een nieuwe uitdaging met beide handen aan en wilt samen met Sogyo jouw plek vinden in de wereld van de IT.
- Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Relevant studies

 • Physics and Astronomy
 • Chemistry
 • Computer Sciences
 • Bio-Pharmacy
 • Biology
 • Health
 • Life Sciences
 • Mathematics

Study levels

 • HBO
 • WO
 • PhD

Student backgrounds

 • Dutch

Vacancies

IT-Traineeship Sogyo!

Wil jij, nu na het afronden van je studie, op uitdagend analytisch niveau bezig zijn? En anderzijds werken naar een toepassingsgerichte oplossing? Vind je het leuk om te werken in een vakgebied dat continue in beweging is en waar je steeds weer nieuwe dingen
in tegenkomt en kan uitproberen? Of studeer je Informatica en wil je graag meer verdieping na je studie? Dan is ons IT-Traineeship in software engineering iets voor jou!

Binnen ons traineeship zijn uitdagende mogelijkheden voor zowel afgestudeerde informatici als bèta’s die zich verder willen ontwikkelen in een rol binnen de IT. Binnen ons traineeship, welke afgestemd wordt op je kennis en ervaring, vergroot je je kennis en inzicht in
software development. Je start met een verdiepend opleidingstraject van drie maanden in de Sogyo Academy en gaat vervolgens praktijkervaring opdoen bij een opdrachtgever. Na een jaar detachering kun je de overstap maken naar de opdrachtgever en daar je
carrière vervolgen. Door middel van dit IT-traineeship leg jij als starter een stevige basis voor jouw carrière in de IT!

Voor wie?
o Je beschikt over een recentelijk afgeronde hbo- of wo-opleiding met een stevig bèta-component.
o Je hebt aantoonbare affiniteit met programmeren (dit kan ook bijv. Matlab, STATA of R zijn), dan wel met IT.
o Je bent inhoudelijk gedreven en vindt het leuk om analytisch en conceptueel te denken.
o Je grijpt een nieuwe uitdaging met beide handen aan.
o Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Onze collega`s vallen op door een leergierige instelling, toewijding en hun passie voor nieuwe IT-ontwikkelingen. Bij ons passen, inhoudelijk gedreven, nieuwsgierige mensen die net als wij, vakmanschap belangrijk v inden en kiezen voor de beste aanpak waarbij de theorie ten grondslag ligt aan een pragmatische insteek.

Interesse? Loop dan langs bij onze stand, we vertellen je graag meer!

Zie voor meer informatie: http://www.sogyo.nl of mail: carriere@sogyo.nl / bel: 030-2202216

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Health Life Sciences Mathematics