× Home For students
+
Register Participating companies Entrepreneurs Café Programme Speeddates Workshops Bio Science Park Excursion For companies
+
My company About us
+
The Board Board History Contact
+

Procam

CompanyLogo

Exhibition | Speeddate | Workshop

Locations

Door heel Nederland

Countries

Nederland

Company profile

WHO WE ARE AND WHAT WE DO
Hi Beta! You are probably on the verge of an important decision: finding a challenging entry-level job. But how well do you know yourself? What are your talents and most importantly: what is your passion? This is exactly where Procam comes in, helping fresh graduates through this process with our traineeship: the CareerCraft Academy. We help you make the right decisions by focusing on the questions: ‘who am I?’, ‘what am I capable of?’ and ‘what do I want?’.

PROCAM IN SHORT
• Together we’ll find the right place to start your career.
• You choose the job that fits you the most.
• You’ll be given your own independent and experienced coach.
• Determine your training program together with your coach.
• You can follow offline and online courses.
• You’ll have access to workshops, drinks, TechTalks and a buddy program.
• You start with a competitive starting salary.
• Start your career right with the best IT Traineeship

WORKING OPPORTUNITIES
We have tremendous opportunities for personal development, building new skills and working in a wide variety of roles and organizations. We have over 100 entry-level jobs in IT spread over more than 40 organizations. You decide where you want to work. Once started, you will have access to additional training, coaching, TechTalks and exciting workshops from Procam for the entire two year long Traineeship.

Feel Inspired. Be Outstanding.

Student profile

• Fresh IT & beta graduates!
• Up to 2 years of work experience
• Innovative, curious, analytical, energetic, smart, ambitious & fun to work with!

CATCH US AT THE BETABANENMARKT @STAND 25! See you there :)
In the meantime: check onze vacatures op www.procam.nl/onze-vacatures

Relevant studies

 • Physics and Astronomy
 • Chemistry
 • Computer Sciences
 • Bio-Pharmacy
 • Biology
 • Health
 • Life Sciences
 • Mathematics

Study levels

 • HBO
 • WO
 • PhD

Student backgrounds

 • Dutch

Vacancies

Application Consultant

Als Applicatie Consultant is het jouw voornaamste taak om requirements en processen van klanten inzichtelijk te krijgen. Want als je deze informatie helder hebt, kan je klanten integreren in het applicatielandschap. Het applicatielandschap is complex en elke klant is weer anders. Lekker puzzelen dus! Een analytische blik is zeer welkom. Je werkt samen met klanten en daarom ben je communicatief vaardig en sta je stevig in je schoenen. Overigens niet vanaf dag één, je wordt goed ingewerkt en je loopt mee met seniors. Je komt te werken in een enthousiast team wat bestaat uit Applicatie Consultants, Software Engineers, Testers en Business Analisten. En natuurlijk werk je helemaal Agile! In sprints lever je producten af voor interne of externe klantenvragen. Jij bent iemand met bijvoorbeeld een bèta studie. Het is mooi als je met data hebt gewerkt (Matlab, R, Python of SQL). Je bent er goed in om het geheel te overzien, maar schrikt niet terug van veel details!

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Life Sciences Mathematics

Security Consultant

De functietitel verraadt het al: jij wordt als dé security specialist bij infrastructuurprojecten aangehaakt. Alles komt hierbij aan de orde: van networking en firewalls, tot end user computing. Je kijkt met een security bril op naar het ontwerp: Waar hebben we het over? Wat is er nodig om het nieuwe systeem of de verandering veilig te laten zijn? Wat zijn de mogelijke risico's en de gevolgen? Een voorbeeld van een project is een overstap naar Office365. Je spreekt in zo'n project met de business, maar ook met de techneuten. Jij zit zelf geen moment aan de knoppen, maar gaat wél het gesprek met deze inhoudelijke experts aan. Je snapt welke data er bij betrokken is, hoe dit beveiligd is en welke security controls zijn ingeregeld. Het gaat er niet om of je alles inhoudelijk al weet, maar vooral of je de leergierigheid en ambitie hebt om je te verdiepen in de technische kant van security. Jij hebt een opleiding afgerond waaruit blijkt dat je analytisch en conceptueel zeer sterk bent. Je weet verbanden te leggen en leert snel. Een bèta opleiding lijkt om deze reden heel goed aan te sluiten! Daarnaast ben je gepassioneerd over data en IT, ben je al van jongs af aan met computers bezig en hoeven we jou niet uit te leggen wat een DNS of firewall is.

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Life Sciences Mathematics

SAP DevEngineer

Als DevEngineer SAP heb je een technische, maar gevarieerde rol. Omdat met SAP allerlei betalingen worden gedaan, is de rol van het team waarin je komt te werken een hele belangrijke. Je gaat kennis opdoen van ABAP (leren programmeren), dit is de taal waarin SAP wordt ontwikkeld. Je gaat onderzoeken hoe datastromen in ABAP lopen en je hebt contact met gebruikers. Omdat het team DevOps werkt, krijg je veel mee van de softwaredevelopment cylcus. Zo is het team zelf verantwoordelijk voor het oppakken van incidenten waar de business tegenaan loopt, maar werk je ook mee met grote veranderprojecten. Nu loopt er bijvoorbeeld een implementatie van software waar er koppelingen worden gebouwd met andere systemen en ga je nadenken over hoe je kunt inregelen dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste informatie, zonder dat iedereen bij die informatie kan. Ingewikkeld? Voor jou niet! Je bent een geboren puzzelaar en houdt gemakkelijk overzicht. Je hebt affiniteit met IT en bij voorkeur bekend met een programmeertaal.

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Health Life Sciences Mathematics

Run Specialist

Als Run Specialist ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het draaiende houden van het hele IT landschap. Je komt te werken op een afdeling met verantwoordelijke teamspelers, een echte ‘aanpakkers mentaliteit’, innovatieve ideeën en ondernemersgeest. Jouw rol valt onder een internationale tak, wat inhoudt dat je met applicaties werkt die in het buitenland gebruikt worden. Wat resulteert in een multiculturele en dynamische omgeving! De functionele support wordt decentraal geregeld, maar de centrale hosting van de applicaties moet wél voldoen aan processen en afspraken die hier in Nederland gelden. En dat is waar jij om de hoek komt kijken! Je onderneemt actie op het moment dat er belangrijke incidenten uit de tijd lopen of als de lokale vendor de incidenten niet oplost. Een echte regiefunctie. Wat leuk is, is dat je scope hierdoor enorm wordt. Jij wordt geen specialist van één systeem, maar zorgt ervoor dat heel veel verschillende systemen in veel verschillende landen kunnen blijven draaien. Je hebt bijvoorbeeld een bèta achtergrond; je kan het gesprek met de technische vendor aangaan en begrijpt wat er in de applicaties gebeurt. Daarnaast is je persoonlijkheid belangrijk: je staat stevig in je schoenen, pakt nieuwe dingen makkelijk op en leert snel.

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Health Life Sciences Mathematics