× Home For students
+
Register Participating companies Programme Speeddates Workshops Bio Science Park Excursion University Organizations For companies
+
How to participate? My company About us
+
The Board Board History Contact
+

House of Bèta

CompanyLogo

Exhibition | Speeddate | Workshop

Company profile

Tech-savvy en hoogopgeleid? Check de traineeships van House of Bèta!

Onze bèta’s zijn gek van technologie, goed met data en cijfers en analytisch enorm sterk. Tech savvy als ze zijn, willen ze non-stop meegroeien met hun omgeving. Daarom kiest een slimme bèta ook altijd voor één van ónze traineeships. Met onze Academy, opdrachtgevers en een eigen people manager zorgen we er samen voor dat onze trainees de skillset van de toekomst ontwikkelen. Kies voor een traineeship in IT of data, mét baangarantie, onbeperkt opleidingsbudget, professionele coaching en een auto van de zaak.

Join House of Bèta
Ben jij tech-savvy, hbo-of wo-geschoold en spreekt ons verhaal jou aan? Laten we dan samen werken aan jouw ontwikkeling. Bezoek de website en solliciteer of maak eerst vrijblijvend kennis.

Speeddate

For exact details please take a look at the speeddate program.

Vacancies

Traineeship Business IT

Elke organisatie wil slim en efficiënt werken. En daarbij gebruikmaken van de beste IT-systemen en oplossingen. Dat is wat jij als Business IT’er gaat regelen. Met jouw expertise verzorg jij straks het informatiemanagement, functioneel beheer en applicatiebeheer voor onze klanten en voorzie jij ze van de IT-omgeving die ze helpt slimmer en efficiënter te werken. Tijdens het traineeship Business IT krijg jij alle tools aangereikt om die IT-expert te worden.

Het ontwikkeltraject in het traineeship Business IT

Het traineeship Business IT rust op drie pijlers:

Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding

Gave Business IT-opdrachten bij gave organisaties, waar jij gaat oriënteren, leren en specialiseren

Onbeperkt vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen via ons Brain Development Lab

De opdrachten: van starter naar IT-specialist

House of Bèta bedient bedrijven binnen en buiten de financiële dienstverlening. De opdrachten die jij gaat doen vragen kennis van IT, maar vooral ook kennis van de business. Als Business IT’er ga jij de wereld van de IT en de operatie met elkaar verbinden. Onze collega’s werken voor sterke merken als Achmea en Eneco. Dat ga jij op detacheringsbasis ook doen. De duur per opdracht verschilt: je begint bijvoorbeeld met een project voor een periode van zes maanden, waar je de businesskant gaat ondersteunen op IT-gebied. Gelijk met jouw groei wordt de moeilijkheidsgraad van jouw opdrachten hoger. Als bèta professional verzorg je de hele IT-transitie voor een klant en zorg je ervoor dat het systeem op volle toeren blijft draaien, ook als jij allang aan de volgende uitdagende opdracht bent gestart. BI Tooling, DevOps, ITIL processen en testautomatisering kennen straks voor jou geen geheimen meer.

De opleidingen voor jou als trainee Business IT

Je People Manager speelt ook een belangrijke rol in jouw scholing. Samen bewaken jullie jouw voortgang. Onze opleidingsstraat Business IT is de basis: SQL, VBA, Tmap, LEAN en Agile/Scrum zijn daar onderdeel van. Is het voor jouw ontwikkeling en opdracht belangrijk dat je verder kijkt, dan stem je dat af met je People Manager. Ons Brain Development Lab is ingericht om jou als trainee Business IT te faciliteren, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je kunt bijvoorbeeld via ons een masteropleiding aan je cv toevoegen of trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We doen er alles aan om onze Bèta’s nóg beter te maken.

De coaching van jouw People Manager
De selectie van de opdrachten gebeurt in nauw overleg met onze Account Managers, maar vooral ook met jouw eigen People Manager. Als de onboarding, opdrachten en opleidingen de drie pijlers zijn, is jouw People Manager het engeltje op je schouders wat bij alle onderdelen met je meekijkt. Je ontmoet elkaar al tijdens de sollicitatie, bespreekt de voortgang van opdrachten en bepaalt welke opleidingen belangrijk zijn voor het ontwikkelpad dat jullie samen hebben uitgestippeld.


Wat bieden we onze Bèta’s?

Bij House of Bèta krijg je een vast contract
Startsalaris van € 2.100,- bruto (op basis van 40 uur per week), een bonusregeling én vakantiegeld
Een salaris dat snel met je meegroeit
Brede doorgroeimogelijkheden met ruimte voor jouw ontwikkeling
Loopbaancoaching van een People Manager
Leaseauto en tankpas waarmee je professioneel én privé lekker mobiel bent
En natuurlijk de kans om bij verschillende organisaties jouw bèta talent te laten zien

Wat vragen we van onze Bèta’s?

Onlangs een studie afgerond (voorkeur naar een bèta studie)
Veel weten en nog meer willen leren als persoon en professional
Secuur, scherp en altijd oplossingsgericht
Op de hoogte van wat detachering is, daarover enthousiast en daarom flexibel inzetbaar
Begrijpen dat reizen leuk is, maar dat het nu handig is als je in de Randstad woont

Werk maken van deze vacature?

Solliciteer op het traineeship Business IT en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via recruitment@talent-pro.com of 088 – 170 14 00.

Physics and Astronomy Computer Sciences Life Sciences Mathematics