× Home For students
+
Register Participating companies Programme Speeddates Workshops Bio Science Park Excursion University Organizations For companies
+
How to participate? My company About us
+
The Board Board History Contact
+

Procam

CompanyLogo

Exhibition | Speeddate | Workshop

Number of employees

100

Locations

Amsterdam, Utrecht, Leiden

Countries

Netherlands

Company profile

WHO WE ARE AND WHAT WE DO
Hi Beta! You are probably on the verge of an important decision: finding a challenging entry-level job. But how well do you know yourself? What are your talents and most importantly: what is your passion? This is exactly where Procam comes in, helping fresh graduates through this process with our traineeship: the CareerCraft Academy. We have over 100 entry-level jobs in IT spread over more than 40 organizations. You decide where you want to work. Once started, you will have access to additional training, coaching, TechTalks and exciting workshops from Procam in the CareerCraft Academy.
We help you make the right decisions by focusing on the questions: ‘who am I?’, ‘what am I capable of?’ and ‘what do I want?’.

Procam in short:
• Together we’ll find the right place to start your career.
• You choose the job that fits you the most.
• You’ll be given your own independent and experienced coach.
• Determine your training program together with your coach.
• You can follow offline and online courses.
• You’ll have access to workshops, drinks, TechTalks and a buddy program.
• You start with a competitive starting salary.
• Start your career right with the best IT Traineeship

WORKING OPPORTUNITIES
Our only objective is helping you set up an inspiring career. All it takes is a simple cup of coffee at Procam, no strings attached. You can contact us through the information listed below
Feel Inspired. Be Outstanding.

Relevant studies

  • Physics and Astronomy
  • Chemistry
  • Computer Sciences
  • Life Sciences
  • Mathematics

Study levels

  • HBO
  • WO
  • PhD

Student backgrounds

  • Dutch

Vacancies

IT Trainee gezondheidszorg

Deze organisatie verbetert sinds 2006 wereldwijd de gezondheidszorg door het koppelen van ziekenhuissystemen voor complexe data-uitwisseling, zoals medische beelden of rapportages. Zodat je bijvoorbeeld als hartpatiënt niet meer met een cd-rom met je MRI-scan onder je arm van het ene ziekenhuis naar het andere moet om de beelden voor een deel van de behandeling of een second opinion opnieuw te laten beoordelen, maar dat de betreffende arts zelf op ieder moment jouw data kan inzien. Voor de patiënt scheelt het gedoe en de arts kan efficiënter samenwerken met andere professionals binnen of buiten het ziekenhuis voor bijvoorbeeld een multidisciplinair overleg. Daarnaast is de privacy van de patiënt goed geregeld en wordt er precies bijgehouden wie welke data wanneer heeft ingezien. Jij zorgt er dus voor dat artsen vollediger, gemakkelijker én veiliger de benodigde informatie tot hun beschikking hebben.

WAAROM BEN JIJ NODIG?
Het succes in Nederland en daarbuiten is niet onopgemerkt gebleven, wat heeft geresulteerd in de overname door Philips eind 2017. Dit opent een zee aan mogelijkheden voor de organisatie, wat hen in staat stelt om nog verder te groeien. Om deze groei aan te kunnen en voorbereid te zijn als er ineens grote projecten starten, is er een behoefte ontstaan aan jonge, frisse trainees met een passie voor IT én de gezondheidszorg.

"Ik krijg de ruimte om te pionieren en te werken met de nieuwste technieken in een heel uitdagende omgeving."

WAT GA JE DOEN?
Jij gaat de organisatie goed leren kennen door enkele maanden mee te lopen bij vier verschillende afdelingen:
Support: Inmiddels werken ziekenhuizen over de hele wereld met de software. De afdeling Support zorgt vanuit Nederland voor de beschikbaarheid en performance van de software voor deze ziekenhuizen, waaronder in Amerika, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Finland en Azië. Je zal starten in deze afdeling omdat je op deze manier het product en de gebruikers heel goed leert kennen.
Field Integration: Dit is de afdeling die de technische koppeling van de systemen verzorgt in de ziekenhuizen. Een van de nieuwe projecten is in Saoudi-Arabië, waar maar liefst 200 ziekenhuizen gekoppeld gaan worden. De software van de organisatie bestaat uit verschillende modules: ForView (interface voor de zorgprofessional), ForAdmin (het regelen van autorisaties en andere configuraties) en ForBridge (wat de daadwerkelijke connectie verzorgt).
Business Consulting: Bij een nieuw project onderzoekt dit team de bestaande software architectuur van de ziekenhuizen, om vervolgens een design en de bijbehorende workflows te maken.
Project Management: Elk project moet goed gecoördineerd worden. Er zijn enorm veel partijen betrokken en zeker als het project niet om de hoek is, is het van belang om de voortgang goed te monitoren.
Los van meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdelingen, zijn er ook een hoop projecten binnen die teams die opgepakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan analyses maken voor Support, om te bekijken hoe zij hun proces nog efficiënter kunnen inrichten. Of onderzoek doen naar klanten die van on premise naar de cloud gaan: hoe moet een cloud oplossing eruit komen te zien? Er wordt nu gebruik gemaakt van Docker, hoe willen we dat gaan inrichten en supporten? Of andere vraagstukken waar de collega's zelf door tijdgebrek niet aan toekomen, maar die wél enorm belangrijk zijn voor de organisatie.

Het doel van het traineeship is dat je uiteindelijk instroomt op een project voor een specifieke klant, in een rol die past bij jouw ambitie. Dat kan een technisch inhoudelijke rol zijn, maar ook project management of sales. En mocht jij de droom hebben om een paar maanden in het buitenland te werken: ook dat is mogelijk!

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Echt impact maken op het leven van patiënten en het werk van artsen.
Een kijkje in de keuken kunnen nemen bij meerdere afdelingen om later je richting binnen de organisatie te kiezen. De werkomgeving van een hecht, klein bedrijf waarin jouw resultaten worden gezien, met tegelijkertijd de kansen en omvang van projecten van een multinational.

DE IDEALE KANDIDAAT
Jij hebt een beta of IT studie afgerond waar jouw affiniteit met IT en analytische skills goed uit blijkt. Een duidelijke interesse in het vakgebied van health care is een mooie plus. Je schrikt er niet van als je code voorbij ziet komen en houdt van een technische uitdaging. Daarnaast ben je nieuwsgierig en IT savvy, wat bijvoorbeeld blijkt uit het feit dat je voor jezelf vaak nieuwe tools gebruikt en op de hoogte bent van de trends in IT. Jij bent niet iemand die afwacht totdat een opdracht jouw kant op komt, maar zelf initiatief neemt. Jij houdt van hard werken in een dynamische omgeving, maar geniet ook van je vrije avond.

Als je daarnaast de volgende kennis bezit, is dat zeker een pré:

* Kennis van programmeren, vanuit jouw studie of hobbyprojecten.
* Basiskennis van software en infrastructuur
* Bekend met Scrum en DevOps

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Health Life Sciences Mathematics

Data management consultant

In de digitale revolutie zien we dat financiële instellingen steeds meer IT als core business krijgen, met de innovaties die daarbij horen. En dat geldt ook voor deze organisatie. Bij deze toekomstgerichte bank staat de klant centraal. De organisatie is volop in beweging om haar visie waar te maken. Er wordt hard gewerkt om innovaties door te voeren. Klantgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid en agile werken zijn hierbij belangrijke speerpunten.

Samen met je collega’s ben je als Data Management Consultant verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van onderwerpen zoals data quality, data governance, data literacy, data-driven decision making, managed MI, en data modelling. Jouw rol is het best te omschrijven als management consultant op het gebied van data governance, waarbij je de visie op data en het beleid van de bank uitdraagt naar de I&T afdeling.

WAAROM BEN JIJ NODIG?
Je werkt binnen het team I&T Performance & Analytics (circa 15 medewerkers en groeiende) in het subteam Data Management. De afdeling werkt vanaf het hoofdkantoor en ondersteunt de flexibele (locatie en tijd ongebonden) invulling van het nieuwe werken. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid. Zoals de gezamenlijke lunches, borrels en sportieve activiteiten.

"Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij ik zelf kan aangeven waar ik aan wil werken en hoe ik mijn werkdag wil inrichten."

WAT GA JE DOEN?
Qua werkzaamheden zul je voornamelijk bezig zijn met:
- Het uitrollen van data governance binnen de Innovatie & Technologie afdelingen.
- Aanhaken bij strategische initiatieven van Innovatie & Technologie vanuit het data perspectief om direct waarde te leveren aan de organisatie.
- Het vergroten van de data literacy door opleidingen aan te bieden en awareness campagnes te starten.
- Het enthousiasmeren van collega's voor data-driven decision making.

De rol van data management consultant is een ontzettend brede functie waarin telkens nieuwe projecten uitgevoerd worden. Een concreet voorbeeld van een project dat op dit moment speelt: volgens het databeleid van de bank moet er duidelijker inzichtelijk worden wie owner is van welke data (de IT afdelingen die de systemen maken/beheren) en wie de user is (naast IT afdelingen ook een hoop andere partijen binnen en buiten de bank). Nu is nog niet voldoende duidelijk wat dat ownership of usership inhoudt. Jij gaat bijvoorbeeld de volgende vragen beantwoorden:
• Wie zijn de data owners binnen de organisatie? Welke verantwoordelijkheden komen daar bij kijken, en kennen de data owners die verantwoordelijkheden?
• Wat betekent data ownership voor de samenwerking tussen verschillende afdelingen?
• Hoe identificeer je de data users?
• Hoe vergroten we de data awareness binnen de hele organisatie?
• Hoe kunnen we met een goede data governance bijdragen aan de strategie en het presteren van de bank?

Om dit inzichtelijk te krijgen ga je de dialoog aan met allerlei partijen - van de teams zelf en de aangewezen data stewards, tot het management van de bank. Je duikt in de literatuur en je voert naast kwalitatief onderzoek ook kwantitatieve analyses uit om je voorstel te onderbouwen. Je gebruikt hierbij jouw kennis van en ervaring met de verschillende data management gebieden, zoals data-architectuur, datakwaliteit, datamodelleren en ontwerpen, uitwisselen van data, metadata en reference & master data management. Uiteindelijk kom je met gevraagd en ongevraagd advies om de toegevoegde waarde van data voor de bank en haar klanten te vergroten.

Naast bovenstaande onderwerpen is er ook ruimte voor 'hobbyen', zo is de manager (met een AI achtergrond) bezig om in samenwerking met de afdeling Chief Architect & Data Management te kijken hoe ze machine learning en andere AI technologieën kunnen implementeren binnen de bank. Als jij ook een goed idee, persoonlijke passie of visie hebt voor de toekomst van de bank en dit wil uitdragen, wordt dit zeker toegejuicht!

WHAT’S IN IT FOR YOU?
* Data is de toekomst! En omdat je je hier bevindt op het snijvlak tussen strategie en uitvoering, zie je enorm veel aspecten van IT in de financiële sector.
* Er wordt veel in jouw ontwikkeling geïnvesteerd.
* Werken in een heel leuk team met een energieke vibe.

DE IDEALE KANDIDAAT
Jij hebt een afgeronde hbo of wo opleiding, waaruit blijkt dat je gek bent op data, bedrijfsprocessen en consulting. Daarnaast vind je het leuk om zowel conceptueel als uitvoerend te werk te gaan.

Als je ervaring hebt met onderstaande technieken, is dat zeker een plus:

• Data management processen
• Advies geven en stakeholder management
• Kennis van IT processen binnen een bank of andere grote organisatie
• Excel en gangbare BI tooling, zoals power BI
• Het kunnen overdragen van je bevindingen: powerpoint, storytelling etc.
• Ervaring met agile werken en/of kunnen programmeren in R en/of Python

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Life Sciences Mathematics

Python Developer

Bij deze organisatie in Ridderkerk is het verbinden en beveiligen van transacties dagelijkse kost. Zij maken en beheren digitale platforms om miljoenen kritieke transacties te verwerken tussen bedrijven, hun partners en hun klanten.

Er worden systemen en oplossingen ontwikkeld die een naadloze ervaring bieden aan zowel hun eigen klanten als de klanten van hun klanten. Zij hebben als doel een geweldige ervaring voor de eindgebruikers te bieden. Je hebt deze organisatie in het dagelijks leven ongetwijfeld al aan het werk gezien, van het opnemen van geld tot het afrekenen in een restaurant. Als je ooit online tickets hebt gekocht, heb je hiervoor hun systemen gebruikt. Als je een online betalingssysteem hebt gebruikt om te winkelen, waren zij erbij. Zij zijn er trots op om toegevoegde waarde te bieden aan consumenten over de hele wereld.

De IT afdeling bouwt onder andere applicaties voor giftcards, betaalsystemen en ondersteunende software voor andere afdelingen. In dat laatste kan jij een essentiële rol spelen als Python Developer.

WAAROM BEN JIJ NODIG?
Elke dag stromen er miljoenen, belangrijke betaaltransacties door hun systemen. Om dit waar te kunnen maken is er meer nodig dan een stevige infrastructuur. De kwaliteit van hun medewerkers maakt het mogelijk om deze prestatie te leveren. Zij hebben een ambitie om nog groter te worden en te innoveren. Om dit te bereiken zijn er getalenteerde Python Developers nodig.

"Ik beschrijf ons team als informeel en zelfsturend waardoor ik veel eigen inbreng kan geven"

WAT GA JE DOEN?
Als Python Developer zal je gaan werken aan een tool die jouw Sales collega's gebruiken om hun werk beter uit te voeren. Je werkt aan een CRM systeem waarin klanten en afspraken goed bijgehouden kunnen worden. Hierbij kan er een klein component frontend development in zitten, maar ligt de focus op de backend.

Je takenpakket zal voornamelijk bestaan uit:
- Vertalen van stories en use cases naar applicatieve functionaliteiten
- Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software(code)
- Waarborgen van goede en juist werkende software die voldoet aan gestelde kwalitatieve eisen
- Identificeren en analyseren van problemen in bestaande software en daarvoor een passende oplossing bieden
- Meewerken aan het opstellen en onderhouden van kwaliteitsnormen, opzet en verbetering van de organisatie
- Betrokkenheid bij de totale ontwikkeling en deployment van de ontwikkelde software; Development, test en productie

Hoe zou een werkdag eruit zien?
- Je komt binnen en haalt een kop koffie voor jezelf
- Aan het begin van je werkdag kom je bijeen met je team en je bespreekt wat je de dag ervoor gedaan hebt en waar je verwacht hulp nodig te hebben
- Je gaat verder met het bouwen aan een nieuwe functionaliteit in Python
- Een collega loopt naar je toe met een vraag, jullie hebben een korte discussie en je helpt hem verder
- In de middag heb je een 'grooming sessie', waarbij je nagaat of iedereen goed snapt wat de business vraagt en waarbij er wordt afgestemd hoeveel tijd het zou kunnen kosten
- Daarna ga je weer verder met programmeren en heb je een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het systeem. Je gaat met een trots gevoel naar huis.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je kan hier aan de slag gaan met innovatie waar je inbreng wordt gewaardeerd.
Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers, je kan werken aan je technische skills.
Iedereen is hier gelijk. Betekent dat je elkaar gewoon moet kunnen aanspreken.

DE IDEALE KANDIDAAT
Jij hebt een bèta of IT-studie afgerond waar jouw passie voor coderen en analyseren uitspringt. Een duidelijke voorkeur of ervaring met de payments sector is een pré. Tijdens je studie of hobby heb je kennis van Python (of soortgelijk zoals Java en C#) en frontend web development opgedaan. Scrum is zeg maar echt jouw ding want je deelt graag je mening en stelt verbeteringen met plezier voor. Als je al kennis hebt van DevOps tools zoals Jenkins, GIT, Jira en ODOO is dat mooi meegenomen! Daarnaast vind je het leuk om te analyseren op technisch vlak. Jij denkt er bijvoorbeeld aan wanneer een functie wordt geïmplementeerd, of dat invloed heeft op welke modules en hoe dit het beste aangepakt kan worden.

Daarnaast heb jij:
Een passie voor coderen in Python
Technische affiniteit en interesse voor payments producten
Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Bekend met IT-werkwijzes zoals scrum en DevOps

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Health Life Sciences Mathematics

ETL Ontwikkelaar/Machine Learning Specialist

Deze organisatie is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. Als maatschappelijke bank willen ze in Nederland een bijdrage leveren aan welvaart en welzijn, en in het buitenland bijdragen aan de oplossing van het voedselvraagstuk. In Nederland hebben ze ruim 6,7 miljoen Nederlandse particuliere en 800.000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. Wereldwijd is deze bank actief in veertig landen en bedienen zij circa 10 miljoen klanten.Deze organisatie is een coöperatie met leden in plaats van aandeelhouders. Klanten kunnen hun betrokkenheid met de bank tonen door lid te worden. Momenteel zijn er bijna twee miljoen klanten lid van deze bank. Leden kunnen meepraten en meebeslissen over de bank.

ICT vormt steeds meer een belangrijke factor in de financiële dienstverlening. En niet alleen door de toename van contact met klanten via bijvoorbeeld internet, mobiele telefoon en PIN- automaten. IT Nederland ondersteunt deze organisatie op het gebied van ICT en is verantwoordelijk voor:
- ICT- beleid en architectuur;
- ICT- technologie en infrastructuur;
- Programma’s en projecten
- Ondersteuning van systemen en werkplekken bij lokale banken;
- Ontwikkeling van bancaire applicaties en intranet- en internettoepassingen.

Jij gaat starten als ETL Ontwikkelaar/Machine Learning Specialist. ETL staat voor Extract, Transform en Load. Je gaat in deze functie aan de slag met het ophalen van data uit databases, deze data wordt getransformeerd en vervolgens weer ingeladen. Daarnaast houd jij je ook bezig met het ontwikkelen en implementeren van Machine Learning algoritmes.

Jouw team is werkzaam voor de afdeling Compliance. Binnen Compliance vind je disciplines als wet & regelgeving, witwassen, fraude en sancties. Er zijn ruim 600 mensen werkzaam bij Compliance en zij houden zich onder andere bezig met de afhandeling van cases. Jij gaat ervoor zorgen dat de informatie die nodig is om cases op te lossen sneller voor handen is. Dat zullen wij even voor je uitleggen:

Alle transacties van deze organisatie worden geautomatiseerd gemonitord. En dit resulteert weer in
geautomatiseerde alerts. Een alert wordt afgegeven als er binnen een transactie iets verdachts wordt opgemerkt.

Deze alerts kunnen ‘positive’ of ‘false’ zijn. In het geval van een positive alert wordt er een case gemaakt. 

De case afhandelaar, van de afdeling Compliance, heeft informatie nodig vanuit  verschillende systemen om een dossier op te bouwen en de case af te kunnen handelen.

Je kan je voorstellen dat dit proces tijd kost! En dat is precies waar deze organisatie verandering in wil brengen. De informatievoorziening voor de case afhandelaar moet sneller en efficiënter.
En hier komt ETL om de hoek kijken. ETL (extract, transform en load) staat voor een aantal stappen, waarbij data geëxtraheerd wordt uit verschillende databases, applicaties en systemen, getransformeerd wordt zoals gewenst en vervolgens geladen wordt in ‘target systems’ zoals data warehouses. Een essentieel proces om tot business intelligence te kunnen komen!

Maar wat ga jij dan precies doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het analyseren van processen en informatiestromen en vertaalt dit naar oplossingen in de datawarehouse omgeving. Jij gaat ervoor zorgen dat de juiste data bij de case afhandelaar terecht komt. Deze organisatie wil naar een geïntegreerd systeem toe en jij houdt je bezig met het datawarehouse achter dit geïntegreerde systeem. Je stelt specificaties op voor userstories en vertaalt deze naar rapportages of bewerkt de brongegevens richting datawarehouse middels ETL.
De informatiestromen die je bouwt breng je in productie zodra deze ‘klaar’ zijn. Op den duur zal je een materiedeskundige worden en zal je verbeteringen in de uitvoering van de werkzaamheden initiëren en de interne organisatie hierover adviseren.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
• Je gaat aan de slag met een enorme bak data, de datawarehouse waaraan je werkt groeit naar een omvang van over de petabyte.
• Je bent niet snel uitgeleerd en wordt een specialist op het gebied van data en databases.
• Er is een hoog kennisniveau en je werkt met specialisten die hun vak verstaan.
• Door het werk wat je doet lever je een grote bijdrage aan de maatschappij: minder fraude!

De ideale kandidaat:
Jij hebt een Hbo of Wo studie afgerond. In deze rol ga je niet zelf programmeren, maar het is een pré als je ervaring hebt met programmeren (voorkeur C#). Daarnaast ben je goed bekend met SQL, databases en bij voorkeur met SQL Server. Het is tot slot een pré als je SSIS en/of BIML kent.
Jij bent nieuwsgierig en wil graag leren. Je hebt een proactieve houding, neemt initiatief en toont ondernemerschap.

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Life Sciences Mathematics

Tikkie Support Engineer

Augustus 2017. Een memorabel moment voor het Tikkie team binnen een grote financiële dienstverlener. De terugbetaal-app die zij in 2016 met 10 man in 100 dagen hebben gebouwd, is ingeslagen als een bom en heeft inmiddels 1 miljoen gebruikers. Reden voor een groot feest! En in de periode daarna is het aantal gebruikers zelfs ruim verdriedubbeld naar inmiddels meer dan 3 miljoen... Een bijzondere prestatie van deze 'start-up' afdeling binnen de bank, die zich inmiddels eigenlijk al geen start-up meer mag noemen met haar ruim 50 medewerkers en gevestigde positie in de markt. De ideeën voor de toekomst blijven ambitieus: vooral de zakelijke markt staat te springen om samenwerkingen met Tikkie. Dus wordt er hard gewerkt aan nieuwe innovaties en diensten. De open Tikkies die sinds kort ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld goede doelen, maar ook de ontwikkeling van Tikkie Supersnel Betalen, waarmee je bij webshops in 1 stap kunt afrekenen zijn een mooi voorbeeld hiervan.

Goed nieuws: jij kan komen te werken in dit jonge, vrolijke team en daarmee onderdeel zijn van dit succesverhaal! Als Support Engineer ben jij een echte spin in het web en heb je een afwisselende baan waarin elke dag anders loopt dan je vooraf gepland hebt.

WAAROM BEN JIJ NODIG?
De huidige Support Engineer is toe aan een volgende stap en gaat zich in het team meer bezighouden met development. De afdeling werkt met Agile/Scrum en deze positie is uniek omdat jij voor alle producten en diensten de support verzorgt en dus met alle teams samenwerkt. En er is meer dan genoeg werk te verzetten, dus een energieke, sociale en stressbestendige starter is hartstikke welkom in de afdeling!

"Ik vind het super om met mijn luistervaardigheid en positieve houding klanten te kunnen helpen met hun probleem. En om van daaruit mee te denken over verbeteringen van de app of nieuwe diensten!"

WAT GA JE DOEN?
Jij bent dé spil tussen alle partijen als het gaat om het leveren van support voor de Tikkie app. Voor de gebruikers van de app voor particulieren voer jij het 2e lijn support uit. Dat houdt in dat de webcare van de bank de meldingen binnenkrijgt (1e lijn), en als zij er niet uitkomen schakelen ze jou in. De vragen die je krijgt zijn uiteenlopend en jouw werkzaamheden dus ook: van uitzoekklussen waarbij je in de code duikt, logfiles doorspit of de database erbij haalt, tot sparren met je technische collega's. Maar jij houdt bijvoorbeeld ook de feedback inbox bij, waarin gebruikers ideeën aanbrengen ter verbetering van de app. Je bundelt de ideeën en overlegt ze met de product owners zodat deze ze kunnen prioriteren en op de agenda van de scrumteams kunnen zetten.

Voor de zakelijke klanten van Tikkie ben jij het directe aanspreekpunt. Omdat ze ineens zo hard gegroeid zijn op de zakelijke markt, is voor veel zaken nog handmatige ondersteuning nodig. Het komende half jaar zal hierin veel geautomatiseerd gaan worden, waar jij natuurlijk bij betrokken wordt. Na verloop van tijd zal dit deel van het werk daardoor een technischer en complexer karakter krijgen. Op dit moment houd je je vooral bezig met het beantwoorden van mails met vragen, waarbij je ook hier met je technische collega's overlegt. En zorg jij voor de onboarding van nieuwe klanten en pas jij instellingen voor hen aan. Vooral na een marketingcampagne kan de werkdruk hier hoger liggen door de vele nieuwe aanvragen. Maar gelukkig zijn alle collega's heel behulpzaam en springt iedereen bij als het nodig is.

Daarnaast verzorg je analyses en rapportages. Voornamelijk over het gebruik van de app of klantspecifieke vraagstukken. Hiervoor is het fijn als je bekend bent met het gebruik van queries, zoals SQL.

Je kunt je werkzaamheden op 2 manieren verdelen:
70% klantcontact, 30% analyses en rapportages
70% zakelijke klanten, 30% particuliere gebruikers
Het is niet nodig om de techniek tot in de kleinste details zelf te kunnen ontwikkelen of aan te passen. Wél is het fijn als jij nieuwsgierig bent en wil weten hoe de app in elkaar steekt. En dus ook het analytisch vermogen hebt om goed te snappen waar je mee bezig bent. Zodat je veel vragen zelf kunt beantwoorden en snel de juiste collega aan zijn/haar jasje weet te trekken als je hulp nodig hebt.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Meewerken en meedenken aan één van de snelst groeiende apps in Nederland.
Je hebt met iedereen contact, waardoor je in no time de applicatie en je collega's leert kennen.
Werken in een gezellig team met een heel open sfeer, middenin het centrum van Amsterdam.

DE IDEALE KANDIDAAT
Welke (Hbo of Wo) studie je hebt afgerond is minder relevant. Waar wél naar gekeken wordt is jouw analytische vaardigheden en affiniteit met IT.
Vooral jouw persoonlijkheid gaat het verschil maken. Heb jij bijvoorbeeld het talent om met een positief mailtje een kritische klant uiteindelijk toch een goed gevoel te geven? Weet jij de details in logfiles of code te zien waardoor je het probleem weet op te lossen? Of weet jij je hoofd koel te houden wanneer alles anders loopt dan je vooraf had gedacht? Als je dan ook nog eens een down-to-earth, gezellige collega bent voor je teamgenoten, dan zou jij wel eens een hele goede match kunnen zijn.

Op inhoudelijk gebied zijn de volgende skills nice to have:
Snappen hoe een applicatie in elkaar steekt
SQL of een andere manier van query’s schrijven
Fijn als je bekend bent met de scrum werkwijze
Zowel in het Nederlands als Engels communicatief sterk (eigenlijk een must)

Physics and Astronomy Chemistry Computer Sciences Bio-Pharmacy Biology Health Life Sciences Mathematics